Управління стратегічним розвитком підприємства - Михалевич, Олександр Сергійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретико-методичні основи управління стратегічним розвитком підприємства, що функціонує у сфері роздрібної торгівлі. Визначено сучасні підходи до управління розвитком підприємства. Охарактеризовано методичні підходи до аналізу складових та оцінювання ефективності управління та формування стратегії розвитку. Здійснено аналіз основних показників діяльності та проведено оцінку дієвості системи управління стратегічним розвитком ******************. Виявлено проблеми та розроблено пропозиції щодо удосконалення управління стратегічним розвитком ******************.
Keywords: розвиток; управління; стратегія розвитку; фактори впливу; оцінка; стратегія; удосконалення; планування