Етапи професійного становлення майбутнього педагога - Мельник, Ірина Миколаївна (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2024)
У статті розглядається проблема самовиховання майбутнього педагога, висвітлюються основні етапи цього процесу. Акцентується важливість цього процесу в сучасних закладах вищої освіти з метою підготовки висококваліфікаваних фахівців.
Keywords: професійне становлення; самопроектування; самовиховання; студент; педагог; Педагогіка; 37.01.09