Звітність підприємств: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни “Звітність підприємств” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності «Економіка підприємства» денної форми навчання.
Keywords: звітність; фінансова звітність; облік; користувачі звітності; accounting; financial reporting; reporting users