Мотивація персоналу [Електронне видання] : методичні вказівки до самостійної роботи - Милько, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Методичні вказівки до самостійної роботи студентів містять тематичний план дисципліни, перелік компетентностей по кожній темі, питання для обговорення на практичних заняттях, завдання для самостійної роботи, питання для самоконтролю, перелік питань на іспит, тести. Вивчення проблеми мотивації має теоретичне і практичне значення, оскільки розуміння внутрішніх механізмів мотивації трудової діяльності дає змогу виробляти ефективну політику в сфері праці й соціально-трудових відносин, активізувати персонал підприємства.
Рекомендовано студентам 3 курсу спеціальності 073 «Менеджмент».
Keywords: матеріальна мотивація персоналу; статусна мотивація праці; система оплати праці