Медична ентомологія - Зінченко, Олександр Павлович; Сухомлін, Катерина Борисівна (My University, 2020)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 2 лабораторних робіт із курсу «Медична ентомологія», передбачених навчальним планом за освітнім ступенем «бакалавр» заочної форми навчання спеціальності 091 «Біологія» та освітньо-професійною програмою «Лабораторна діагностика». У роботах розглядаються теми, що пов’язані з комахами-гематофагами людини: постільними клопами, вошами, блохами та кровосисними комарами. До кожної лабораторної роботи наведені тема, мета, питання для контролю знань, хід виконання роботи, література.
Keywords: медична ентомологія; комахи-кровососи; комахи-переносники збудників хвороб; комахи-гематофаги; паразитичні комахи; методичні рекомендації; 576.895.771.095.6.08