Управління розвитком персоналу в міжнародному бізнесі: методичні вказівки до практичних занять - Черчик, Лариса Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Методична розробка містить структуру курсу, тематику та перелік питань для практичних та семінарських занять, методичні вказівки до їх виконання, перелік тем для індивідуальної науково-дослідної роботи, методичні вказівки до проведення ділової гри за темами другого змістовного модуля.
Рекомендовано студентам-магістрам п’ятого курсу спеціальності 8.03060104 – Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності
Keywords: Управління; персонал; міжнародний бізнез