Sing and Learn English - Петровська, Надія Максимівна; Семенюк, Лариса Йосипівна; Petrovska, Nadiia M.; Semeniuk, Larysa Y. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Подано тексти пісень та історію написання окремих з них, цікаві факти з історії створення та діяльності популярних англомовних груп та відомих виконавців. Надано певні методичні рекомендації для роботи з цим матеріалом. Дані методичні рекомендації складаються з таких розділів: 1. Фольклорні англійські та американські пісні; 2. Популярні пісні про кохання; 3. Відомі групи та їх пісні. Методичні рекомендації призначені для тих, хто вивчає англійську мову у середній школі, середньому спеціальному/ вищому навчальному закладі та для усіх тих, хто цікавиться англійською мовою і хоче набути необхідної практики. Видання допоможе швидко і ефективно досягти успіху при вивченні англійської мови.