Історія первісного суспільства та Стародавнього Сходу - Білик, Вікторія Андріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Тестові завдання, вміщені в даному збірнику, складені згідно вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу, а також відповідно до силабусу навчальної дисципліни з урахуванням особливостей фахової підготовки студентів історичних спеціальностей факультету історії, політології та національної безпеки. Опрацювання студентами запропонованих тестових завдань сприятиме оптимізації їх самостійної роботи, допомагатиме в підготовці до проміжного та підсумкового контролю.
Keywords: історія; первісне суспільство; Стародавній Схід; східна диспотія; неолітична революція; неандертальці; кроманьйонці; фараон; раджа; зороастризм; імперія; буддизм; індуїзм; ведизм; імператор; реформи; цивілізація; держава; 94(3)(072)