Справедливість як визначальний принцип публічного права (на прикладі кримінально-виконавчого права) - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Юридичний ін-т ДДУВС, 2009)
У даному дослідженні проаналізовано й охарактеризовано принцип справедливості як визначальний принцип публічного права.
Keywords: публічне право; принципи публічного права; принцип справедливості