Медіаосвіта як засіб формування медіаграмотності здобувачів початкової освіти - Клець, Вікторія Романівна; Остапйовська, Ірина Ігорівна (My University, 2024)
У публікації актуалізовано зміст понять «медіаосвіта», «медіаграмотність учнів молодших класів» та «медіаосвітня діяльність у початкових класах». Проаналізовано напрямки формування медіаграмотності здобувачів початкової освіти.
Keywords: медіаосвіта в молодших класах; медіаосвіта; медіаграмотність; медіаграмотність молодших школярів; формування медіаграмотності учнів початкових класів