Становлення філософського дискурсу фотографії - Москвич, Ольга; Moskvych, Olga (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
У статті досліджено становлення філософського дискурсу фотографії та виділено основні етапи її теоре¬тичного осмислення. Розкрито особливості експлікації світлини як технічного образу, різновиду мистецтва, соціокультурної практики та інформаційного медіуму.
The Formation of the Philosophical Discourse of the Photography
Keywords: фотографія; філософія; образ; мистецтво; медіа; photography; philosophy; image; art; media