Управління ціновою політикою збутових мереж - Sobchuk, Valentyn V.; Собчук, Валентин Володимирович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Розгянуто проблематику управління ціновою політикою компаній, розроблено методику управління ціновою політикою для компаній з розвиненою мережею. Побудовано алгоритм автоматизації цінової політики з урахуванням регіональних собливостей великих мережевих компаній на ринку В2В. A detailed study of the problems of price policy control of companies. There is developed the technique of control pricing policy for companies with a wide regional network. There is structured an algorithm for automation of companies pricing policy taking into consideration a regional specific features of companies with wide networks in the market B2B.
Keywords: Алгоритм; автоматизація; цінова політика