Процедури аудиторського підтвердження розмірів дебіторської заборгованості - Пономаренко, О.; Приходько, Л. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено процедури аудиторського підтвердження розмірів дебіторської заборгованості
Keywords: дебіторська заборгованість; інвентаризація