Методика організації і проведення біологічного експерименту - Бусленко, Леся Володимирівна; Іванців, Володимир Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Видання вміщує лекції із курсу «Методика організації і проведення біологічного експерименту», передбачених навчальним планом освітнього ступеня «магістр» для студентів денної форми навчання галузі знань 01 «Освіта», спеціальності 014 «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)», за освітньо-професійною програмою «Середня освіта. Біологія, природознавство, здоров’я людини».
Keywords: експеримент; стендові дослідження; промисловий експеримент; звичайні експерименти; унікальний експеримент; спеціальний експеримент; змішаний експеримент; пасивний експеримент; активний експеримент; активно-пасивний експеримент; натурний експеримент; енергетичний експеримент; модельний експеримент; соціометричний експеримент