Клінічна психодіагностика : навчальна програма - Мушкевич, Мирослава Іванівна; Mushkevych, Myroslava Ivanivna (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2006)
Видання вміщує дидактичні матеріали про структуру спецкурсу, планування аудиторних занять, а також завдання для самостійної роботи студентів.Для студентів спеціальності «Медична психологія».
Clinical psychodiagnostics : training program