Біологія людини та методика її викладання - Мотузюк, Олександр Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Навчально-методичні матеріали розроблено згідно з навчальною робочою програмою дисципліни «Біологія людини та методика її викладання» Видання містить методичні матеріали для проведення практичних робіт із даного курсу. Для магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності “Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)” вищих навчальних закладів.
Keywords: методика викладання біології; практичні роботи; 575 (075.8)