Економічна експертиза - Сафарова, Анна Таджидінівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації містять питання для обговорення на практичному занятті, завдання для виконання на практичних заняттях та приклади їх розв’язування, рекомендовану літературу.
Рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» денної та заочної форм здобуття освіти.
Keywords: економічна експертиза; судова експертиза; бухгалтерська експертиза; бухгалтер експерт; 33:340.6(072)