Побудова імовірнісно-автоматної моделі для прогнозування грошових потоків ВНЗ - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Вид-во Нац. трансп. ун-ту, 2011)
Вказано програму, за допомогою якої можна побудувати імовірнісно-автоматну модель для прогнозування грошових потоків ВНЗ.
Keywords: імовірнісно-автоматна модель; прогнозування; грошові потоки ВНЗ