Статистика : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Бегун, Світлана Іванівна; Begun, Svitlana I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є масові явища соціально-економічного життя; вона вивчає кількісну сторону цих явищ у нерозривному зв'язку з їх якісним змістом у конкретних умовах простору та часу.
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни «Статистика» для студентів за напрямом підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит» на базі ОКР «Молодшій спеціаліст»
Keywords: статистика; робоча програма; статистичні методи; масові явища; кількісна сторона