Стан поширеності та мотиваційні чинники тютюнопаління студентів - Гунько, Степан Олександрович; Hunko, Stepan O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статті розкриваються результати діагностики стану поширеності та мотиваційних чинників тютюнопаління студентів спеціальності „Соціальна педагогіка” Волинського національного університету імені Лесі Українки.In the article the results of diagnostics of the state of prevalence and motivational factors of тютюнопаління students of speciality open up „Social pedagogics” of the Volinskogo national university of the name of Lesi Ukrainian.