Перманентність взаємозв’язку розумової та фізичної працездатності в системі контролю студентів спеціальних медичних груп - Блавт, Оксана; Blavt, Oksana (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2014)
Розглянуто питання контролю фізичної та розумової працездатності у фізичному вихованні студентів спеціальних медичних груп ВНЗ. Завдання роботи – за допомогою емпіричного дослідження здійснити контроль параметрів працездатності студентів із відхиленнями в стані здоров’я в процесі курсу фізичного виховання. Установлено відсутність динаміки показників досліджуваних параметрів протягом занять, що вимагає доопрацювання щодо вирішення питання вибору конкретного напряму реалізації означених педагогічних завдань курсу фізичного виховання студентів із відхиленнями в стані здоров’я у ВНЗ. Отримана інформація емпіричного дослідження може бути використана для створення підґрунтя ефективної взаємодії суб’єктів навчально-оздоровчого процесу фізичного виховання студентів спеціальних медичних груп у формі особистісно орієнтованої антропної технології. The control of physical and mental health in physical training in students’ physical education in special medical groups in universities is considered The task of the work – an empirical study to exercise control dynamics parameters performance of students with disabilities in the state of health in the course of physical education. The dynamics of the studied parameters during training, needs some work to address the issue of choice of a particular direction of the implementation of these pedagogical objectives of the course of physical education of students with disabilities in the state of health in schools the absence. The information obtained of empirical research may be used for effective interaction between the subjects of teaching and healing process of physical education of students of special medical groups in the form of person-centered anthropictechnologycan be used to create a basis.
The Permanence of the Relationship of Physical and Mental Health in the Control System of Students’ in Special Medical Groups in Universities
Keywords: студент; спеціальна медична група; контроль; оцінювання; фізична і розумова працездатність; student; a special medical group; control; evaluation; physical and mental performance