Формування екологічної свідомості старших дошкільників у контексті викликів сучасності - Мельник, Ірина Миколаївна (Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій, 2024)
У статті подано детальну характеристику активних форм та методів роботи з формування екологічної свідомості старших дошкільників: екологічні стежини, екологічні ігри, проєкти, заочні подорожі, виставки муляжів, малюнків, конкурси та ін. Зроблено виважені висновки з акцентом на актуальності та значущості досліджуваного аспекту.
Keywords: екологічна свідомість; свідомість; світогляд; старші дошкільники; методика формування екологічної свідомості.; Педагогіка; 37.01.09