Фінансовий облік ІІ: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт - Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна; Fatenok-Tkachuk, Alla Oleksandrivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Методичні вказівки містять перелік практичних завдань до різних тем курсу фінансового обліку, згідно тематики курсу, що відповідає програмі курсу «Фінансовий облік ІІ». У методичних рекомендаціях містяться завдання з таких тем: облік власного капіталу; облік короткострокових та довгострокових зобов’язань; облік розрахунків із персоналом; облік цінних паперів; облік на позабалансових рахунках; облік доходів діяльності; облік витрат діяльності та витрат за елементами; облік фінансових результатів; фінансова звітність.
Рекомендовано студентам денної та заочної форми навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» з метою засвоєння теоретичних основ фінансового обліку
Keywords: власний капітал; зобов'язання; витрати; доходи; фінансова звітність