Світоглядно-філософське консультування як потреба сучасного суспільства. - Опейда, Людмила Миколаївна; Опейда, Артур Русланович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Тези доповіді присвячені аспектам філософського косультування та обґрунтуванню і показу можливостей створення філософських консультативних центрів, котрі, надаючи відповідні послуги, в основному керуватимуться надбаннями практичної філософії, при чому в сучасній її версії
Keywords: суспільство; філософське консультування