Деструкція водних ландшафтів Любешівського району Волинської області - Бущук, Сергій Юрійович; Міщенко, Олена Віталіївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Проведено аналіз фізико-географічних передумов та чинників деструкції водних ландшафтів Любешівського району Волинської області. Запропоновано використання комплексного підходу щодо попередження незворотніх змін водних ландшафтів досліджуваної території.
Keywords: деструкція; водний ландшафт; незворотні зміни ландшафтів