Історіографія та джерела музейної справи - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2017)
Укладений бібліографічний покажчик «Історіографія та джерела музейної справи» подає бібліографічну інформацію до нормативної навчальної дисципліни для студентів напряму «Музейна справа та охорона пам'яток історії та культури» (Факультет історії, політології та національної безпеки СНУ ім. Лесі Українки). Продано бібліографічні матеріали по вітчизняній та зарубіжній історіографії музейної справи, по збереженню всесвітньої культурно-історичної спадщини.
Keywords: бібліографічні видання; 79.1я1