Організації та установи зі сприяння журналістській діяльності в Донецькій області: загальний огляд - Вялкова, Ірина О.; Vyalkova, І. О. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглянуто діяльність журналістських організацій (Національної спілки журналістів України, Донецької обласної спілки журналістів, Маріупольської міської організації журналістів та ін.), а також установ із захисту професійних прав працівників ЗМІ Донбасу (Управління інформаційної політики та з питань преси Донецької облдержадміністрації, Донецької медіа-профспілки, медіа-адвокатури, Інституту Розвитку Регіональної Преси та ін.) на теренах Донецької області. The author of the article reveals the activities of journalism organizations (National Union of Journalists of Ukraine, Donetsk Regional Union of Journalists, Mariupol Organization of Journalists, etc.), Institutions for Protection of Donbass Journalists Professional Rights (Information Policy and Mass Media Board in Donetsk Regional Administration, Donetsk Media Trade Union, Barrister Media, regional Press Institute, etc.) on the territory of Donetsk region.
Organizations and Institutions on Media Assistance in Donetsk Region: General Review
Keywords: Донецька область; Donetsk region; регіон; region; ЗМІ; Mass Media; організація; organization; журналіст; journalist; установа; institution; діяльність; activity