Statistical investigation of foreign economic activity of the Volyn region - Cherchyk, Larysa M.; Begun, Svitlana I.; Черчик, Лариса Миколаївна; Бегун, Світлана Іванівна (Луцький національний технічний університет, 2014)
Activation of the international economic relations stimulates economic development of the world community, maintenance and strengthening of peaceful relationships, international stress reduction and establishment of the international security system. В статті здійснено статистичне дослідження зовнішньоекономічної діяльності Волинської області, виявлено основні тенденції, характерні риси, проблеми та перспективи розвитку зовнішньоекономічного сектора регіону.
Статистичне дослідження зовнішньоекономічної діяльності у Волинській області.
Keywords: foreign economic activity of the region; region; the methods of statistical analysis; foreign trade operations; indices and characteristics of foreign trade activity.; зовнішньоекономічна діяльність регіону; методи статистичного аналізу; зовнішньоекономічної діяльності; показники та характеристики ЗЕД