Французька мова: практичні завдання до дисциплін "Друга іноземна мова", "Третя іноземна мова". - Мартинюк, Оксана Миколаївна; Галян, Оксана Віталіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Навчально-методичне видання призначене для студентів факультету іноземної філології ОC «Бакалавр» денної та заочної форми навчання, які вивчають французьку як другу або третю іноземну. Методична розробка складається з 10 уроків, які охоплюють різні тематики. Для засвоєння матеріалу пропонуються лексичні та граматичні завдання. У кінці навчально-методичного видання подано граматичний довідник, де систематизовано весь необхідний матеріал для вивчення. Навчальний матеріал може бути використаний студентами не лише під час практичних занять, але й для самостійної роботи, підготовки до підсумкового контролю. Запропоновані тексти, лексичні і граматичні вправи сприятимуть розвитку у студентів лінгвістичних, комунікативних та соціокультурних компетентностей.
Keywords: французька мова; практичні завдання; лексичні вправи; граматичні вправи; 811.133.1 (076)