Географія міграційних процесів між Україною і Німеччиною - Гудзеляк, І. І.; Hudzelyak, I. I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті висвітлено тенденції міграційних процесів між Україною та Німеччиною. Охарактеризовано трудову міграцію, а також показано географію розселення українських мігрантів у Німеччині.The article highlights trends in migration processes between Ukraine and Germany. Labor migration is characterized. Settlement of population of Ukrainian migrants in Germany is shown.
The Geography of Migration Processes Between Ukraine and Germany
Keywords: еміграція; трудова міграція; розселення мігрантів; напрямки міграції; emigration; migration; settlement of migrants; migration direction