Інклюзія – майбутнє сучасного суспільства. - Кайдалова, Галина; Kaidalova, Halyna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У статті розглядається проблема застосування інклюзивної освіти для осіб з особливими потребами, окрема увага акцентується на тому, що саме діти здатні змінити погляди суспільства у відношенні до людей зазначеної категорії, котрим, в свою чергу, без допомоги суспільства адаптуватися до норм життя дуже важко.
Keywords: інклюзія; інклюзивна освіта; інклюзивне середовище; сучасне суспільство; люди з особливими потребами