Інституційний механізм природокористування : програма вибіркової навчальної дисципліни - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviychuk, Natalia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є особливості функціонування інституційного механізму природокористування, в тому числі таких його складових інститутів, як базисні інститути, інститути регулювання, економічні та екологічні інститути.
Робоча програма навчальної дисципліни «Інституційний механізм природокористування» для студентів спеціальності 8.18010017 «Економіка довкілля і природних ресурсів»
Keywords: економічні інститути; екологічні інститути; природокористування; економічний механізм природокористування; інституційний механізм природокористування