Із досвіду роботи над словником офіційної передачі російських імен засобами української мови - Мозговий, В. І.; Mozgovyy, V. I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
На прикладі передачі російських імен на букву «а» засобами української мови описується методика роботи над перекладом власних назв у контексті права. Translation methodics of proper names in law context is analysed in article by the example of translation of Russian names beginning with a letter «a».
Dictionary Experience of Official Translation of Russian Proper Names into Ukrainian
Keywords: антропонимная культура; antroponymic culture; категория права; the category of justice; принципы передачи собственных имен; principles of reproduction of proper names