Психологія романтичних взаємин - Крижановська, Зореслава Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Психологія романтичних взаємин ‒ цікавий та практичний освітній компонент, який розповідає про стосунки на основі пристрасті та любові. Стосунки є важливою складовою життя кожної людини, так як усім нам важливо відчувати свою унікальну цінність та приналежність. Як люди, ми прагнемо до соціальних взаємин, без яких жити просто неможливо. Таким чином, в цьому курсі можна дізнатися багато про романтичні взаємини і про те, як зробити їх щасливими.
Keywords: романтичні взаємини; прив'язаність