Методичні вказівки до проходження виробничої практики - Черчик, Лариса Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Викладено завдання, зміст, структуру звіту, основні позиції щодо організації та керівництва, етапи проходження виробничої практики; вимоги до оформлення та захисту звіту. Рекомендовано студентам 3 курсу, спеціальності 073 Менеджмент, освітньо-професійної програми Менеджмент
Вступ
Організація та порядок проходження виробничої практики
Структура звіту про проходження виробничої практики
Вимоги до оформлення звіту про проходження виробничої практики
Keywords: Виробнича практика; 65.012.32