Сільська громада як чинник вирішення соціальних проблем дітей та молоді - Корпач, Надія Іванівна; Korpach, N. I. (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуті питання законодавчого забезпечення функціонування громад в сучасній Україні, наявні проблеми в сільській громаді та модель її активізації у вирішенні соціальних проблем сім‘ї, дітей та молоді. The article deals with the legal operation of community in contemporary Ukraine, existing problems in the rural community and its activation model in solving social problems of families, children and youth.
Rural community as a factor in solving social problems children and youth.
Роботу виконано на кафедрі соціальної педагогіки ВНУ ім.Лесі Українки
Keywords: громада; сільська громада; сім‘я; діти та молодь; соціальні проблеми; модель активізації громади; community; rural community; family; children and youth; social problems; a model community revitalization