Коментар до "Словника народних географічних термінів Волині" - Данилюк, Оксана Климівна; Danyliuk, Oksana K. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Стаття продовжує цикл публікацій автора з питань дослідження структурно-семантичних особливостей народних географічних термінів Волині, зокрема про укладання «Словника народних географічних термінів Волині». The article continuesthe cycle of the author’s publications about structural and semantic features of the ethnic geographical terms in Volyn, and publication “Dictionary of ethnicgeographical terms of Volyn”.
Статтю виконано на кафедрі філології та методики початкової освіти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: термін; номен; номенклатура; лексема; структурно-семантичні особливості; term; nomen; nomenclatura; lexeme; structural and semantic features