Сучасні тенденції формування та реалізації податково-бюджетної політики регіону - Павлов, Костянтин Володимирович; Хомюк, Наталія М.; Pavlov, Kostiantyn V.; Khomiuk, Nataliia M. (Спілка економістів України, 2011)
Стаття присвячена дослідженню проблем податково-бюджетної політики, визначення завдань та прогнозних показників дохідної та видаткової частини бюджету регіону.
Keywords: податково-бюджетна політика; доходи; видатки