Формування та розвиток творчих навичок у студентському хоровому колективі. - Мойсіюк, Василь Васильович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Запропоновані методичні прийоми дають позитивний результат лише за умови систематичної, цілеспрямованої роботи, творчої атмосфери, яка панувати в колективі і бути спрямована на вдосконалення виконавської майстерності.
Keywords: хоровий колектив; творчі навички; дидактичні принципи; методичні прийоми; 784.3-057.87-059.2