Комунікації в медіапросторі - Гудзенко, Олена Георгіївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Вивчення курсу передбачає ознайомлення студентів із сутністю та основними проблемами комунікацій в сучасному медіапросторі; із системою понять, прийомів і методів, які дозволяють адекватно, цікаво, глибоко висвітлювати інформацію та відтворювати її з позицій журналістської етики та професійних стандартів; прищеплення студентам навички теорії аналізу процесу медіакомунікацій, ефективності тих чи інших чинників, виявлення перешкод на шляху забезпечення медіакомунікацій та сприйняття, класифікацію, трансляцію і збереження інформації.
Keywords: медіакомунікація; комунікатори; медіамаркетинг; медіаменеджмент; комуніканти