Курсова робота - Павлова, Олена Миколаївна; Данилюк, Тетяна Іллівна; Лялюк, Алла Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні вказівки до курсової роботи містять мету та завдання курсової роботи, вимоги до її виконання, тематику курсових робіт, структуру та зміст роботи, критерії оцінювання курсових робіт та їх захисту та список рекомендованої літератури. Рекомендовано студентам 3 курсу денної форми навчання спеціальності 075 «Маркетинг» освітньо-професійної програми «Маркетинг».
Keywords: Маркетинг; маркетинг у сферах діяльності; Маркетинг послуг; 339.1