Атрибуція пам’яток народної культури - Дейнека, Людмила Панасівна (My University, 2012)
Подано бібліографічну інформацію, яка є наявною у фондах бібліотеки, про пам’ятки народної культури, їх атрибуцію. У покажчик включені книги, статті із продовжуваних, періодичних та неперіодичних видань, електронні ресурси. Підбір матеріалів завершено у травні 2012 р. Рекомендовано для студентів історичного факультету.
Keywords: атрибуція; пам’ятки культури; бібліографічні видання