Стратегія розвитку підприємницьких, торговельних та біржових структур - Павлов, Костянтин Володимирович; Сак, Тетяна Василівна; Чуліпа, Ігор Дмитрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Видання містить план та завдання для практичних робіт з освітнього компоненту «Стратегія розвитку підприємницьких, торговельних та біржових структур», тестові завдання, тематики рефератів, список рекомендованої літератури. Рекомендовано здобувачам освіти галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» денної та заочної форм навчання освітнього рівня «магістр».
Keywords: 658:33