Венчурне інвестування як основне джерело інвестицій в інноваційну діяльність - Шматковська, Тетяна Олександрівна; Shmatkovska, Tetiana О.; Оліферчук, Катерина С.; Oliferchuk, Кateryna S. (Національний університет "Львівська політехніка", 2015)
Опис венчурного інвестування як основного джерела інвестицій в інноваційну діяльність
Keywords: венчурне інвестування; інноваційна діяльність; реципієнт капіталу; венчурний фонд; фактори розвитку венчурного інвестування; венчурна індустрія; дослідницький центр; venture investment; innovation; recipient capital; venture fund; Factors of Venture Investment; venture Capital Industry; research center