Структура та способи оцінки рівня розвитку професійної компетентності вчителів природничих спеціальностей - Линник, Юрій Миколайович; Lynnyk, Yurii M. (ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», 2013)
У статті здійснюється аналіз змісту таких понять як „професійна компетентність”, „розвиток професійної компетентності” та „розвиток професійної компетентності вчителів природничих спеціальностей”. Визначається структура та способи оцінки рівня розвитку професійної компетентності вчителів природничих спеціальностей. The article is focused on the analysis of the notions "professional competence", "development of professional competence" and "development of professional competence of natural science teachers". evaluation structure and methods of professional competence development of natural science teachers have been represented.
Keywords: професійна компетентність; розвиток професійної компетентності вчителів природничих спеціальностей; структура професійної компетентності; післядипломна освіта; professional competence; development of professional competence of natural science teachers; structure of professional competence