Мікроекономіка: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Ліщук, Віра Іванівна; Lishchuk, V. I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є принципи, закони і закономірності, що формують основи раціональної поведінки економічних суб’єктів. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Загальна характеристика мікропроцесів та поведінки суб’єктів в різних структурах ринку. 2. Суб’єкти в реальних ринкових структурах, ринок ресурсів та загальна рівновага.
Програма навчальної дисципліни «Мікроекономіка» для студентів 3 курсу за напрямами підготовки 6.030509 «Облік і аудит», 6.030508 «Фінанси і кредит», 6.030504 «Економіка підприємства» денної форми навчання
Keywords: мікроекономіка