Філософське консультування як фактор світоглядної освіти молоді. - Опейда, Людмила Миколаївна; Опейда, Артур Русланович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Тези доповіді присвячені обгрунтуванню необхідності філософського консультування як чинника світоглядної освіти молоді в умовах сучасних викликів.
Keywords: філософське консультування; світогляд