Синтаксономія рослинності Шацького поозер’я за еколого-флористичним методом Браун-Бланке - Кузярін, Олександр Тимофійович; Кузьмішина, Ірина іванівна; Коцун, Лариса Олександрівна; Войтюк, Василь Петрович; Матейчик, Василь Іванович; Kuziarin, Oleksandr T.; Kuzmishyna, Iryna I.; Kotsun, Larysa O.; Voitiuk, Vasyl P.; Mateichyk, Vasyl I. (Державне агентство лісових ресурсів України, 2014)
За результатами проведення інвентаризації рослинності Шацького Поозер'я на засадах еколого-флористичної класифікації Браун-Бланке подана класифікаційна схема рослинності Шацького поозер’я, що охоплює 27 класів, 41 порядок, 65 союзів, 5 підсоюзів, 175 асоціацій, 4 варіанти та 5 базальних угруповань
Keywords: рослинність; Шацьке Поозер'я; еколого-флористичний метод Браун-Бланке