«Сходи висновків»: розвиваємо критичне мислення - Курило, Віталій Семенович; Караман, Олена Леонідівна; Степаненко, Вікторія Іванівна (My University, 2025)
У методичних рекомендаціях розкрито особливості застосування інструменту «Сходи висновків» у процесі розвитку критичного мислення особистості. Публікація містить результати досліджень, проведених за грантової підтримки Національного фонду досліджень України за проєктом 2021.01/0021 «Формування критичного мислення громадян як чинник безпеки в умовах збройного насилля та інформаційної агресії на Сході України». Методичні рекомендації призначені для організації формальної і неформальної освіти педагогічних (науково-педагогічних) працівників, здобувачів освіти, населення.
Keywords: 159.955.1:316.343-054.5]:[351.862.4:342.78](477.52/.6)