Фізична та колоїдна хімія (частина перша). Методичні рекомендації до лабораторного практикуму для студентів спеціальності 014 “Середня освіта (Хімія) ” - Марчук, Олег Васильович; Янчук, Олександр Миколайович; Смітюх, Олександр Вікторович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Подано інструкції до виконання й оформлення та контрольні запитання до 6-ти лабораторних робіт. Для студентів спеціальності 014 – Середня освіта (Хімія), викладачів факультету та співробітників навчальної лабораторії фізичної хімії.
Keywords: лабораторний практикум; фізична хімія; колоїдна хімія; 544